Afronding project Sint Anthony Gasthuis

Laatste fase is na langlopend project van ruim 6 jaar ook afgerond.

Zoals u de afgelopen jaren wel opgevallen is, zijn wij betrokken geweest bij de grootschalige renovatie van het Sint Anthony Gasthuis in Leeuwarden. Van het verzorgen van de elektrische, de zorg- en de brandinstallaties tot de complete buiten- en tuinverlichting: we hebben hier met veel plezier aan gewerkt. We hebben nu het punt bereikt dat het gehele renovatieproject afgerond is. We blijven in de toekomst wel betrokken bij het Sint Anhony Gasthuis als storingspartner voor eerstelijns storingen, die wij indien nodig doorzetten naar onze partners. 

Grote Kerkstraat 43

De laatste fase betrof de renovatie van twee appartementen aan de Grote Kerkstraat 43. Dit pand bevat een lift en heeft twee aparte ingangen. Wij hebben daar de volledige elektrische installatie verzorgd. Het zorgoproepsysteem dat we gebruiken is van Tunstall; we hebben eerder al een artikel aan gewijd aan dit zorgoproepsysteem. Dit zorgoproepsysteem is ook in de lift geïnstalleerd. Hieronder ziet u een impressie van deze appartementen, inclusief het uitzicht.

Wij bedanken het Sint Anthony Gasthuis voor het vertrouwen in ons en onze kennis, en voor de ruimte die ze ons gegeven hebben om mee te denken vanuit onze expertise.

Locatie
Leeuwarden
Datum
21 dec 2020
Categorie
elektrobeveiligingdigitaalinstallatietechniekservice en onderhoud