Digitale presentatieoplossingen

Voor diverse projecten hebben wij presentatieoplossingen geleverd.

De afgelopen tijd hebben we ook een aantal klanten geholpen met digtiale oplossingen voor presentatiemogelijkheden. 

Uitvaartcentrum

Zo heeft uitvaartcentrum Noorderhof in Leeuwarden een upgrade gekregen van de presentatieoplossingen naar een 75" scherm, zodat foto's of filmpjes op een groter scherm afgespeeld kunnen worden tijdens de uitvaart. 

Bibliotheken

In samenwerking met Alex Talsma van Digitectuur hebben we de bibliotheken in Alphen aan den Rijn en Boskoop voorzien van C-Touch schermen (touchscreens) van 55", 65" en 75".

Mobiele oplossing

Deze schermen hebben we allemaal gemonteerd op mobiele trolleys, zodat je hem op hoogte kunt stellen. Deze trolleys zijn verrijdbaar en voorzien van een laptophouder, zodat de schermen makkelijk gebruikt kunnen worden voor presentaties in verschillende ruimtes. 

Schermgrootte

Bij een schermgrootte van 55" is de doorsnee van het scherm 140 cm. Bij 65" is dit 165 cm en bij 75" zelfs 189 cm. Een 75" scherm is 168 cm breed en 96 cm hoog. Enorme schermen, die ook veel mogelijkheden bieden!

Maatwerk en service

Wij verkopen niet zomaar producten door, maar maken ons de producten eerst eigen - ook producten die we niet dagelijks leveren - zodat we de klant ook kunnen uitleggen wat ze ermee kunnen. De schermen komen bij ons binnen, waar we ze controleren en instellen voor de klant. Wij kijken goed hoe ze werken, zodat we bij aflevering aan de klant ook uitleg kunnen geven over het gebruik. Dat stukje service is de meerwaarde die je bij ons krijgt. 

 

Locatie
Leeuwarden, Alphen aan den Rijn en Boskoop
Datum
21 dec 2020
Categorie
digitaal