Elektro is de basis

De wortels van Ewald bv liggen in het installeren van elektrotechniek. Wij doen dat al meer dan 100 jaar.

In iedere woning, kantoor, fabriek, school of ander gebouw is een vorm van elektrotechniek aanwezig. Onze mensen hebben al heel veel gebouwen voorzien van een toekomstgerichte installatie. Ewald-monteurs zijn voor iedere installatie inzetbaar en kunnen u adviseren en wijzen op energiebesparende maatregelen.

Verlichting

Goede verlichting is essentieel voor uw woon- en werkomgeving. In het geval van een werkplek bestaan er eisen qua verlichtingsniveau.

Licht beïnvloedt in grote mate uw humeur en functioneren. Ewald bv maakt u graag vrolijk door u op verhelderende wijze te informeren over:

  • algemene verlichting
  • werkplekverlichting
  • projectverlichting
  • buitenverlichting
  • noodverlichting

Al onze verlichting is ook nog eens duurzaam, waardoor u direct op uw energiekosten bespaart.

Keuringen

Soms vragen verzekeraars aan hun zakelijke klanten om de elektrische installatie periodiek te laten keuren. Want branden ontstaan vaak door falende elektrische voorzieningen. Dus los van de vraag van verzekeraars doet u er altijd goed aan om periodiek uw installaties te laten keuren. Ewald bv verzorgt deze NEN 3140-keuringen voor uiteenlopende organisaties.

NEN 3140
Machines en (hand)gereedschappen dienen in het kader van de VCA-wetgeving 'veilig werken' jaarlijks te worden gecontroleerd. Deze keuringen, uitgevoerd volgens de regelgeving in NEN 3140, kan een keurmeester van Ewald voor u uitvoeren. In overleg met u als opdrachtgever wordt er een inspectiefrequentie bepaald voor het uitvoeren van deze werkzaamheden.
 

Elektrisch gereedschap
Ook het handgereedschap zoals boormachines, schuurmachines, stofzuigers en batterijladers, maar ook verlengkabels, verdeeldozen in kantoorruimtes dienen regelmatig gecontroleerd te worden. Onze specialisten op dit terrein beschikken over de kennis, de vaardigheden en speciaal gereedschap om de veiligheid binnen uw bedrijf te optimaliseren.

Meer over NEN-keuringen

Elektrisch rijden

Elektrisch rijden is in opkomst. Dat betekent dat er ook meer laadpalen nodig zijn om aan de vraag te kunnen voldoen. Iedereen zal begrijpen dat uw auto opladen via een gewoon stopcontact niet aan te raden is en zelfs gevaarlijk kan zijn. Ewald bv heeft ruime ervaring op het gebied van installatie van elektrische laadpalen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden en laat u goed voorlichten.