Toename vraag zonnepanelen door thuiswerken

Door massaal thuiswerken is het energieverbruik thuis gestegen.

Dit jaar heeft de coronacrisis veel gevolgen gehad binnen vele branches, waaronder ook de onze. Zo is de vraag naar zonne-energie gestegen, doordat er ook in toenemende mate door huiseigenaren geïnvesteerd werd in hun woning. Het is een erg verstandige stap om over te gaan op zonne-energie voor het milieu, maar niet alleen het milieu geniet van de voordelen. Zo wordt er, door zelf energie op te wekken, ook flink bespaard op de energienota en dat merkt u direct.

Met de huidige grote toename in het thuiswerken wordt het nog interessanter om de energie die u daarbij gebruikt op te wekken met uw eigen zonnepanelen. Door de zonnepanelen wordt er overdag, precies op het moment dat u het gebruikt, energie opgewekt voor uw computers en de koffiezetter of waterkoker, maar vergeet ook niet de was, die nu ook mooi 's middags even kan draaien.

Wij helpen u graag bij het in gebruik nemen van uw eigen zonne-energie-installatie, zoals we dit jaar al honderden mensen hebben geholpen bij het maken van de juiste keuze.

Locatie
Friesland
Datum
9 dec 2020
Categorie
zonnepanelenduurzaam