Beeldoplossingen

Het gebruik van beeld is niet meer weg te denken uit organisaties. Bijvoorbeeld ter ondersteuning van presentaties, om bezoekers te informeren of om productieresultaten te tonen.

Dit zijn zomaar een paar voorbeelden van (interactieve) beeldoplossingen die Ewald bv levert. Wij zijn thuis in alle soorten beeldschermen en alle soorten projecties (zelfs holografische projecties). Dus wilt u bijvoorbeeld een klaslokaal, bibliotheek, showroom, presentatieruimte of entree voorzien van een beeldoplossing? Of zoekt u een installatiepartner voor uw narrowcasting/digital signage-systeem? Wij informeren (en inspireren) u graag persoonlijk.

Geluidsinstallaties

Het geluid tijdens de kerkdienst is nu goed in balans, of er nu gesproken of gezongen wordt. En dat is fijn.
- Sjoerd Wendelaar Bonga

Ewald bv levert diverse geluidsinstallaties. Ter ondersteuning van presentaties of andere beeldoplossingen. Van een microfoon tot een compleet audiosysteem. Netjes geïnstalleerd en gebruiksvriendelijk afgemonteerd; Ewald bv levert het. Want in kantoren, kantines, aula's, kerken of club- en wijkgebouwen is het van groot belang dat het geluid goed is. Sinds 2001 leveren wij audiosystemen met Ewald-kwaliteit.

(Draadloze) netwerken

Of het nu gaat om het aanleggen en monteren van voedings- en databekabeling voor een (draadloos) computernetwerk of het plaatsen en installeren van een telefooncentrale: Ewald bv zorgt voor de juiste oplossing voor uw bedrijf of woning.

Ewald heeft tijdig ingespeeld op de digitalisering van de maatschappij. Daardoor mogen wij voor veel organisaties ICT- en telecomnetwerken aanleggen en beheren. Ewald heeft ervaring met toepassingen van:

  • Cat 5e
  • Cat 6
  • Cat 7
  • Draadloos

Maatwerkoplossingen / specials

Vaak is het gebruik van standaard producten de beste oplossing. Maar soms vraagt de situatie om maatwerk.

Niet zelden leidt zo'n maatwerkoplossing tot iets heel speciaals; een special. Van een bedrijfsspecifieke oplossing tot een complete innovatie. Heeft u voor uw bedrijfsvoering, marketing- of communicatiestrategie een special nodig? Wij gaan er graag met u over in gesprek.

Digitale oplossingen in alle soorten en maten

Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van diverse digitale oplossingen.