Hoekstra & Partners Notarissen

Ewald bv heeft duurzame installaties aangebracht bij verbouw pand Schrans.

Hoekstra & Partners Notarissen in Leeuwarden is gevestigd aan de Schrans 48 in Leeuwarden. Het pand ernaast, nummer 50, is onlangs toegevoegd aan het bestaande pand en de verbouw is in volle gang. Ewald bv heeft de bestaande installaties vervangen voor duurzame varianten. Denk daarbij aan lagetemperatuurverwarming, wtw en ledverlichting. Ook de netwerkinstallatie is door Ewald bv aangepakt.

Flexibiliteit en zelfstandigheid
De werkzaamheden in het pand gaan gewoon door tijdens de verbouwing en er komen dus ook klanten langs. Dit vergt nogal wat van zowel de monteurs van Ewald bv als van de medewerkers van Hoekstra & Partners. Kees Krijger, notaris, is erg tevreden over de samenwerking met Ewald bv. "De monteurs proberen de overlast en hinder zoveel mogelijk te beperken voor de medewerkers en onze klanten. Dit betekent dat ze heel flexibel zijn en dat is fijn. De monteurs werken erg zelfstandig en houden rekening met de situatie als ze bijvoorbeeld moeten boren of in bepaalde ruimtes moeten zijn. Zijn er klanten? Dan stellen ze het even uit of gaan elders in het pand aan de slag."

Proactief meedenken en inspraak
"Wat ik ook fijn vind, is dat de monteurs niet alleen proactief meedenken, maar dat wij ook inspraak hebben. We staan open voor elkaars ideeën en oplossingen en bepalen zo wat de beste oplossing is," legt Kees uit. "De lijnen zijn kort en we hebben hier vaste monteurs over de vloer, dat werkt wel zo prettig. Ik kan Ewald bv zeker aanbevelen!"

Locatie
Leeuwarden
Datum
30 okt 2019
Categorie
elektroinstallatietechniekduurzaam