BTicino deurcommunicatie

Ewald bv heeft al vele projecten opgeleverd met BTicino deurcommunicatiemiddelen.

Ewald bv werkt al jaren naar volle tevredenheid met de deurcommunicatiemiddelen van BTicino. Hiervoor werken wij samen met Legrand, leverancier van BTicino. Onlangs hebben wij het predicaat BT Certified gekregen van Legrand. Dit biedt veel voordelen voor de klant. 

Deurcommunicatie

Het mooie van de digitale intercomsystemen van BTicino is dat deze deurcommunicatiesystemen modulair uit te breiden zijn en dat nieuwe mogelijkheden ook op bestaande systemen toegepast kunnen worden. Zo kunt u kiezen voor een audio- of een videotoestel. Het is zelfs mogelijk om dit systeem te koppelen met uw smartphone, zodat u altijd weet wie er voor de deur staat! 

Voordelen BT Certified

Samen met drie andere installateurs in Friesland dragen wij het predicaat BT Certified. Daar zijn we bij Ewald bv trots op, omdat we nu nog meer voor onze klanten kunnen betekenen. Zo weten wij als eerste wat de ontwikkelingen zijn op het gebied van deurcommunicatie en volgen wij alle trainingen over de BTicino deurcommunicatiesystemen. Wij kennen dus alle ins en outs. Daarnaast bieden wij als BT Certified installateur twee jaar extra garantie aan op de BTicino deurcommunicatieproducten. 

Samenwerking met Legrand

Marcel Bonten, Sales Engineer bij Legrand: "We zijn blij dat Ewald bv nu ook BT Certified is. De samenwerking is al geruime tijd erg goed en zo kunnen we nog meer voor elkaar én voor de klant betekenen. Wij willen samen met gecertificeerde installateurs de markt bedienen. Wij gaan bij VvE's en vastgoedbeheerders langs om ze de voordelen van BTicino-systemen uit te leggen. Als de klant zo'n systeem wil, brengen wij hem in contact met een gecertificeerde installateur. Niemand kan het namelijk alleen. Wij kunnen niet zonder goede installateurs. En zonder de service die wij bieden is de installateur ook nergens. Zo versterken we elkaar."

Appartementencomplex

Recentelijk heeft Ewald bv een complex met 98 appartementen voorzien van een video-intercom met een scrollmodule op naam. Maar met het numerieke toetsenbord kunt u ook op huisnummer 'bellen'. Hieronder ziet u een impressie van de BTicino deurcommunicatiesystemen die wij gebruiken.

 

Locatie
Friesland
Datum
8 jul 2019
Categorie
elektrobeveiligingdigitaal