Domotica

Ewald bv maakt van uw pand een 'smart home' door middel van domotica.

Domotica, ook wel huisautomatisering, is de verzamelnaam voor slimme toepassingen in uw woning of bedrijfspand. Ewald bv werkt hierbij graag met xComfort van Eaton, een draadloos regel- en besturingssysteem voor de elektorinsche installatie in een woning of bedrijfspand. Met dit draadloze schakelsysteem kunt u talloze toepassingen realiseren, zoals:

  • het schakelen en dimmen van verlichting;
  • het regelen van verwarming en ventilatie;
  • bediening van rolluiken en zonwering;
  • in- en uitschakeling van alarmsystemen;
  • het managen en monitoren van energieverbruik;
  • draadloze besturing via smartphone of tablet via wifi of internet.

UNIK wijnhuis

Bij UNIK wijnhuis hebben wij een uitbreiding gedaan op het bestaande systeem van Eaton, xComfort. Zij hebben namelijk de loods achter het bedrijfspand erbij gekocht, waardoor een uitbreiding noodzakelijk was. Dit betekende ook dat de bestaande app, waarmee zij hun syteem op afstand kunnen bedienen, geupgrade moest worden. Dat is meteen een groot voordeel van xComfort, omdat het altijd uit te breiden is. Zo krijgt u niet snel te maken met een werkend systeem dat vervangen moet worden. 

Verlichting zonder schakelaar

UNIK wijnhuis bedient de verlichting zonder fysieke schakelaars, maar met een app. Dit betekent dat er nergens in het pand schakelaars zitten. Wij hebben de ontvangers (actoren) weggewerkt in de muren. Ook de alarminstallatie is gekoppeld aan dit systeem en daarmee kunnen we ook inregelen dat als de alarminstallatie ingeschakeld wordt, alle verlichting in het pand uitgeschakeld wordt. Uiteraard kan het andersom ook. Zo staat u nooit in een donker pand het alarm in of uit te schakelen, omdat dit eenvoudig via de app te regelen is. 

Demonstratieruimte bij Ewald bv

Wij passen ook vaak dimbare verlichting toe via xComfort. En alles eenvoudig via de app te bedienen! Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan eens langs in ons pand aan de Jupiterweg in Leeuwarden en probeer het uit in onze demonstratieruimte.

Locatie
Leeuwarden
Datum
17 feb 2020
Categorie
elektrobeveiligingdigitaalduurzaam