Duurzame woning Balk

Ewald bv heeft mooie duurzame oplossingen in een woning in Balk opgeleverd.

In opdracht van Bouwbedrijf Postma uit Kootstertille hebben we in oktober weer mooie duurzame oplossingen in een woning in Balk opgeleverd. Denk hierbij aan een warmtepomp, vloerverwarming en een WTW-unit voor gebalanceerde ventilatie.

Zo hebben we de gehele woning voorzien van lage temperatuur vloerverwarming, aangesloten op de Itho Daalderop CoolCube lucht/water warmtepomp. Deze hybride lucht/water warmtepomp bestaat uit 2 delen: een warmtepomp en een cv-deel. De warmtepomp haalt warmte uit de omgevingslucht en de ventilatielucht. Het cv-deel zorgt ervoor dat er bijverwarmd wordt inden nodig. Zo zorgt dit systeem ervoor dat uw huis warm is in de winter en lekker koel in de zomer.

Daarnaast is er nog een Brink Renovent Excellent WTW-unit voor gebalanceerde ventilatie geplaatst. Deze WTW-unit zorgt ervoor dat er warmteterugwinning uit ventilatielucht plaatsvindt.

Bent u ook benieuwd wat deze oplossingen voor uw woning betekenen? Maak dan eens een afspraak met ons. Wij leggen u graag de voordelen uit.

Locatie
Balk
Datum
7 okt 2016
Categorie
installatietechniekduurzaam