School 7 in Den Helder: een terugblik

Lees hoe Anita Ruder de samenwerking met Ewald bv heeft ervaren.

Het is nu ruim een half jaar na de officiële opening van School 7 en de laatste puntjes zijn inmiddels ook op de i gezet. Hoog tijd om eens te vragen wat ze er zelf van vinden bij School 7!

Wij geven het woord graag aan Anita Ruder, medewerker PR & Communicatie bij KopGroep Bibliotheken, waar School 7 onder valt.

"De samenwerking met Ewald bv is heel goed bevallen! Ik heb vooral contact gehad met Arjen, die het project op locatie in goede banen leidde en hielp met de installaties.
Hij is erg hulpvaardig, geen vraag is hem te gek: als ik bel, dan heeft hij vaak direct een antwoord of oplossing.

De invoering van de digital signage heeft even geduurd, maar het resultaat mag er dan ook absoluut zijn! Zo hebben we dit jaar geen echte kerstboom in de bibliotheek, maar tonen we op onze schermen een digitaal exemplaar. En op de schermen op de boekentafels tonen we filmpjes, gecombineerd met een tekst.

Daarnaast hebben we 3 grote schermen aan de muur hangen, waarop we filmpjes vertonen. De schermen afzonderlijk vormen één groot scherm. Bekijk de foto's hieronder maar eens, dan zie je wat ik bedoel.

Nog zo'n hoogtepunt is onze interactieve trap met geluiden. Als je op deze trap loopt, hoor je bij elke stap op een tree een ander geluid. Zo kun je bijvoorbeeld de toonladder horen en dus ook zelf een liedje spelen!

Kortom, wij zijn ontzettend tevreden over het geweldige werk wat de mannen van Ewald bv hier gedaan hebben! De bieb heeft een compleet nieuwe dimensie gekregen."

 

Innovatieve oplossingen

In de nieuwsbrief van april lieten wij al weten dat we bezig waren met digitectuur-oplossingen in School 7. Daar kon u al enkele beelden zien van de mooie installaties die wij daar in samenwerking met Alex Talsma hebben gerealiseerd.

Nu is alles af en laten we u graag nog wat meer beelden, inclusief filmpjes, zien, zodat u een beeld heeft van de digital signage en andere digitectuur-oplossingen. Nieuwsgierig naar de realiteit? Bezoek dan School 7 in Den Helder!

Hieronder ziet u:

  • ​Retroschermen die voor digital signage worden gebruikt
  • Mooi weggewerkte contactdozen voor verschillende aansluitingen
  • Een touchscherm in een van de vergaderzalen
  • Op de tweede rij: het auditorium met breedbeeldbeamer
  • De interactieve trap met geluiden
  • Op de derde rij: verschillende digital signage schermen
  • Op de onderste rij: drie grote schermen die samen één geheel vormen
Locatie
Den Helder
Datum
7 dec 2016
Categorie
elektrodigitaal