Restaurant KOM Leeuwarden

Ewald bv heeft de totaalinstallatie voor dit restaurant verzorgd.

In het centrum van Leeuwarden is een nieuw pand gebouwd door bouwbedrijf De Vries. In opdracht van hen heeft Ewald bv alle installaties gerealiseerd voor restaurant KOM, dat hier zijn deuren opent.

Aan het Ruiterskwartier in Leeuwarden is een compleet nieuw pand verrezen. In opdracht van Bouwbedrijf De Vries heeft Ewald bv de elektrotechnische en verwarmingsinstallaties verzorgd. En daar komt best wat bij kijken, want een horecagelegenheid heeft hele andere wensen en eisen dan een woning of zorgcentrum.

Daarom zijn we eerst met de klant om tafel gegaan en hebben we op basis van de informatie over de horeca-apparatuur en de bestemming van het pand het advies gegeven om een grootverbruikinstallatie aan te leggen. Hierdoor kan alle apparatuur tegelijk gebruikt worden, zonder dat er bijvoorbeeld stoppen doorslaan. Daarnaast hebben we meegedacht en de klant geadviseerd op het gebeid van riolering en de vetput en hebben we dit ook aangelegd. 

Op alle drie bouwlagen is er vloerverwarming gerealiseerd en hebben we alle databekabeling aangelegd. Daarnaast hebben we voor de noodverlichting, verlichtingsschakelingen, een inbraakinstallatie, een brand-/ontruimingsinstallatie en een WTW-installatie gezorgd. Puur voor de cv-installatie is er een gasaansluiting gekomen, want koken gebeurt bij KOM volledig op inductie. Naast heerlijk eten kunt u bij KOM ook kookworkshops volgen. 

Een impressie van de bouw tot opening

Locatie
Leeuwarden
Datum
18 dec 2018
Categorie
elektrobeveiliginginstallatietechniekduurzaam
Vorige project
Volgende project