Street Jump Leeuwarden

Lees hier de ervaring van eigenaar Emiel van der Waart met totaalinstallateur Ewald bv.

Afgelopen maanden heeft Ewald bv met man en macht gewerkt aan het nieuwe Street Jump Leeuwarden. We zijn benieuwd naar de ervaring van eigenaar Emiel van der Waart met totaalinstallateur Ewald bv.

Emiel van der Waart heeft als aannemer zijn sporen verdiend met o.a. het bouwen van de horecaruimtes in verschillende filialen van Monkey Town. Hij weet dus wat er komt kijken bij het bouwen en inrichten van een entertainmenthal. In Leeuwarden heeft hij zijn kans gegrepen om zelf een filiaal van Street Jump op te richten aan de Ceresweg 48, op bedrijventerrein De Hemrik.

Omdat hij als aannemer weet wat er bij komt kijken, zocht hij heel bewust een totaalinstallateur in de buurt: "Ik wilde maar één aanspreekpunt hebben voor alle installaties op het gebied van licht, geluid, beveiliging en elektrotechniek. Zo zorg je dat mensen niet naar elkaar gaan wijzen als er bijvoorbeeld een storing optreedt. Daar komt meteen mijn tweede eis om de hoek: ik wilde een totaalinstallateur die in de buurt zit. Storingen moeten snel opgelost worden en als ik een aannemer aan de andere kant van het land heb zitten, dan kost dat veel te veel tijd en dus geld."

Van der Waart is op De Hemrik gaan kijken welke installateurs daar zaten en kwam zo uit bij Ewald bv. "Zij konden alles leveren wat ik wilde en ze zitten om de hoek! De samenwerking is ook prima verlopen; de mannen van Ewald bv hebben kennis van zaken en denken met je mee. Mijn ervaring als aannemer scheelde ook veel: ik weet wat er mogelijk is en als we eens een verschil van mening hadden, konden we daar direct over sparren en samen een juiste oplossing bedenken. De mannen en ik hadden vaak aan een half woord al genoeg. Wat mij betreft is Ewald bv de beste keuze als je een totaalinstallateur zoekt."

 

Totaalinstallateur

Sinds 1 september is Street Jump Leeuwarden geopend. Ruim 2000 m2 jumpplezier onder één dak. Daar ging heel wat aan vooraf. Ewald bv heeft als totaalinstallateur meegewerkt aan het realiseren van alle installaties: o.a. alle elektrotechnische installaties, nood-, sfeer-, buiten- en overige verlichting, geluidsinstallaties en een muziekinstallatie, digitale schermen met narrowcasting, een camerasysteem, een inbraakinstallatie, een ontruimingsinstallatie en een patchkast voor de netwerkinstallatie.

Locatie
Leeuwarden
Datum
20 okt 2018
Categorie
elektrobeveiligingdigitaalinstallatietechniekduurzaam