Appartementen Koudum opgeleverd

Transformatie van gemeentehuis tot woningen is succesvol afgerond.

In mei 2023 kondigden we al aan dat we de opdracht gekregen hadden om het gemeentehuis in Koudum te transformeren naar 14 appartementen. We kunnen nu aankondigen dat de eerste 7 appartementen in januari al opgeleverd zijn, en ook de laatste 7 appartementen kunnen elk moment opgeleverd worden. Daarnaast is de naastgelegen dierenkliniek verbouwd.

Dierenkliniek

De bestaande dierenkliniek is tijdelijk verhuisd naar het gemeentehuis, zodat we de dierenkliniek eerst hebben verbouwd en geupgrade naar de laatste eisen. Tegelijkertijd zijn we gestart met de verbouw van de eerste appartementen en op het moment dat de dierenkiniek klaar was en terug kon verhuizen, zijn ook de laatste appartementen gerealiseerd. 

Installaties

Voor de realisatie van de 14 appartementen is de volledige riolering vervangen, is het warm en koud water in combinatie met de cv-installatie gerealiseerd, net als de elektro, en de bewoners gaan elektrisch koken. 

Transformatie bedrijfspanden tot woningen

Ewald bv heeft al meer ervaring met het transformeren van bedrijfspanden tot woningen. Neem bijvoorbeeld Het Museum, Het Andere Wonen en de appartementen die we onlangs aan het Naauw hebben gerealiseerd. Heeft u ook een leegstaand bedrijfspand en wilt u dit transformeren tot woningen? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Locatie
Koudum
Datum
14 feb 2024
Categorie
elektroinstallatietechniek