Leger des Heils

Samen met vrijwilligers van het Leger des Heils zijn diverse vernieuwingen doorgevoerd.

Na de bouwvak van 2022 zijn we gestart met het upgraden van diverse installaties bij het Leger des Heils in Leeuwarden.

Upgrade geluidsinstallatie en beeldschermen

Zo hebben we voor de geluidsinstallatie een nieuwe beamer van het merk BenQ geïnstalleerd, die 4 meter naar voren is gehaald en i.p.v. 4.000 lumen 10.000 lumen heeft. Daarnaast heeft 50/50 Woodstore uit Leeuwarden een houten bedieningstafel gemaakt, waar Ewald bv de techiek in geïntegreerd heeft. De vrijwilligers hebben vervolgens de bekabeling aangelegd. 

Er zijn een drietal nieuwe ledschermen in de maat 55" tot 75" geplaatst, zodat alles met elkaar gekoppeld is en vanuit de hele zaal te zien is. De digitale snelweg is geüpgrade van VGA naar HDMI, zodat we beelden van Full HD kunnen genereren.

Streamen

Er was ook de wens om te kunnen streamen vanuit de bedieningstafel. Er is een nieuwe draaibare camera gekoppeld met een streamingsmodule, zodat er live streaming via diverse kanalen mogelijk is, zoals YouTube, Facebook etc. Ook is het mogelijk om beelden van de camera te mengen met bijvoorbeeld beelden van een presentatie. 

Verduurzamen verlichting 

Een zeer groot gedeelte van de basisverlichting, zoals spots en plafondlampen, hebben we vervangen door ledverlichting. In de ontmoetingszaal, de buurtkamer van Leeuwarden, is door middel van nieuwe lichtlijnen een nieuwe, gezelligere sfeer gecreëerd.  

Locatie
Datum
Categorie