Zonnepanelen zijn goedkoper!

14 november 2023

Door afschaffing van subsidies in diverse landen dalen de prijzen voor zonnepanelen.

Zonnepanelen zijn door de grote vraag van de afgelopen jaren in steeds grotere massa geproduceerd. Doordat men in verschillende landen gestopt is met subsidie op de zonnepanelen omdat ze zonder subsidie al meer dan rendabel genoeg zijn, is de vraag wereldwijd tóch gedaald. Door deze daling is ook onze inkoopprijs van zonnepanelen gedaald en dit zorgt ervoor dat het ideale moment om in te stappen nu is!

We krijgen ook veel vragen over de energieprijzen, omdat die weer aardig gedaald zijn. De energieprijzen zijn inderdaad weer gedaald na de extreme piek van vorig jaar, maar ze zijn nog steeds dubbel zo hoog als de prijzen voor die piek. Het is daarmee dus nog steeds bijzonder rendabel om deze elektriciteit middels zonnepanelen zelf op te wekken.

Wij helpen u bij interesse in een zonnepaneleninstallatie graag bij het bepalen van het juiste systeem voor uw situatie en kunnen hiervoor een vrijblijvende offerte voor u opstellen. Wacht niet langer dus, dit is het moment! Voor een offerte kunt u rechtstreeks mailen naar elias@ewald.nl of een aanvraag via onze website indienen.

Terug naar overzicht