Klant in de prijzen: School 7 Den Helder

1 oktober 2018

Van beste bieb van Nederland tot beste bieb van de wereld.

In 2017 ontvingen ze al de prijs voor beste bibliotheek van Nederland, maar nu zijn ze officieel de beste bibliotheek van de wereld! School 7 in Den Helder heeft in de categorie 'nieuwe bieb in een bestaand gebouw' 19 concurrenten uit onder meer Singapore en Brazilië verslagen. De juryleden noemden de architectuur en de inrichting van de bibliotheek als bijzondere kwaliteiten. Wij zijn er trots op dat we aan de realisatie van deze bibliotheek meewerkten en feliciteren School 7 van harte met deze titel.

Zo hebben we gezorgd voor digitectuur-oplossingen, bestaande uit een geluidsinstallatie, breedbeeldbeamer en aanvullende led-verlichting in het auditorium, en beeldschermen met narrowcasting door de hele bibliotheek. Dit maakt dat de inrichting van de bibliotheek een hele moderne uitstraling krijgt.

Anita Ruder over de samenwerking met Ewald bv: "Wij zijn ontzettend tevreden over het geweldige werk wat de mannen van Ewald bv hier gedaan hebben! De bieb heeft een compleet nieuwe dimensie gekregen."

Terug naar overzicht