Ewald BV
Het installeren van technische installaties in Noord Nederland
Naar website
Ewald Boerma
Specialist in woningbouw
Naar website

Referenties

Volgende fase van start in het St. Anthony Gasthuis

Er gebeurt nog steeds veel in het St. Anthony Gasthuis. In april lieten we u al weten dat het hoogste punt van de nieuwbouw bereikt was. Nu is het alweer tijd voor de afronding van een volgende fase. En we gaan gewoon door!

In september hebben wij de verbouwing van de Minnemavleugel afgerond. Dit was een verbouwing van 7 woningen. Alle technische installaties zijn hier door Ewald bv gesloopt en opnieuw aangelegd. De technische installaties voldoen nu weer aan de nieuwste normen en dus aan de hoogste eisen.

 

We gaan gewoon verder

En als u denkt dat dit de laatste fase is, dan heeft u het mis: het St. Anthony Gasthuis is groot. Wij zijn dan ook verder gegaan met de volgende fase: de sloop van oude installaties in 10 woningen in de Wiardavleugel. De sloop is inmiddels bijna voltooid, binnenkort starten we dan ook met het aanleggen van de nieuwe installaties.

Hieronder ziet u een impressie van de opgeleverde woningen in de Minnemavleugel en een beeld van de sloop in de Wiardavleugel. Wees gerust, ook de Wiardavleugel wordt net zo mooi als de Minnemavleugel!

Aanmelden nieuwsbrief


Erkenningen


CCV Borg LPCB erkend Brandmeldinstallatiebedrijf SEI erkend installateurs Lid van Uneto Vni
Copyright © 2014 EWALD b.v.
Home Sitemap Contact