Ewald BV
Het installeren van technische installaties in Noord Nederland
Naar website
Ewald Boerma
Specialist in woningbouw
Naar website

Referenties

Bibliotheek De tweede verdieping

In 2011 verhuisde de bibliotheek van Nieuwegein naar de tweede verdieping van het nieuwe Stadshuis in Nieuwegein. Voorafgaand aan de verhuizing is er veel denkwerk verricht. De verhuizing is aangegrepen om de volledige organisatie te vernieuwen met behulp van digital signage expert Alex Talsma.De toegepaste beeldschermen zijn verwerkt in het interieur dat de Leeuwarder architect Dick de Jong (een bekende in de bibliotheekwereld) zeer vakkundig heeft ontworpen en laten uitvoeren van houtmaterialen.

Pijler in de nieuwe organisatie is uitmuntende informatievoorziening voor bestaande en nieuwe klanten. Het resultaat is de modernste bibliotheek van Nederland. Wij zijn er bijzonder trots op dat Ewald geselecteerd is om bijna alle techniek te mogen leveren en te installeren. Dit project is uitgevoerd in samenwerking met Syntraks Media, specialist in audiovisuele en interactieve producties.

Bibliotheek ‘De Tweede Verdieping’ in Nieuwegein is op 3 oktober 2013 uitgeroepen tot ‘Beste middelgrote bibliotheek van Nederland’. Deze landelijke vakprijs wordt uitgereikt door Bibliotheekblad en NBD/Biblion. De vakjury roemde: ‘De creativiteit, het ondernemerschap en de durf om echt op zoek te gaan naar bibliotheekwerk 3.0. De ontwikkeling van een lokaal informatiecentrum en de virtualisering van informatie. Dit maakt de bibliotheek Nieuwegein bijzonder.’

Aanmelden nieuwsbrief


Erkenningen


CCV Borg LPCB erkend Brandmeldinstallatiebedrijf SEI erkend installateurs Lid van Uneto Vni
Copyright © 2014 EWALD b.v.
Home Sitemap Contact