Ewald BV
Het installeren van technische installaties in Noord Nederland
Naar website
Ewald Boerma
Specialist in woningbouw
Naar website

Referenties

Ewald bv ondersteunt Steenstra & Boersma Elektrotechniek

Koopmans Food Coatings wilde de capitoolkasten vervangen om meer capaciteit qua elektriciteit aan te kunnen en zo weer klaar te zijn voor de toekomst. Omdat dit in 1 weekend klaar moest zijn, klopte Steenstra & Boersma bij ons aan voor ondersteuning bij dit omvangrijke project.

Kortgeleden heeft Ewald bv bij Van Ruiten Food een verzwaring gerealiseerd van de productielijnen. Steenstra & Boersma Elektrotechniek uit Dokkum wist dit en kon de ervaring en mankracht van Ewald bv wel gebruiken voor hun opdracht: het vervangen van 3 capitoolkasten bij Koopmans Food Coatings. De oude capitoolkasten moesten vervangen worden door capitoolkasten van Eaton en verzwaard worden naar 2500A en 2 keer 1500A.

Er was alleen één maar: omdat de fabriek hiervoor stilgelegd moest worden, moest dit in 1 weekend klaar. Steenstra & Boersma kon dit niet alleen en schakelde Ewald bv in. Met 4 monteurs van Ewald erbij hebben we in het hemelvaartweekeinde met man en macht gewerkt aan dit enorme project. En met succes! Alles is gelukt binnen de tijd. Koopmans Food Coatings is weer helemaal bij de tijd en klaar voor de toekomst.

Een impressie van de werkzaamheden

Hieronder ziet u de mannen aan het werk tijdens deze enorme klus.

Capitoolkasten voor en na vervanging

Ook ziet u de capitoolkasten voor en na de werkzaamheden. Wilt u ook uw elektriciteitscapaciteit verzwaren? Vraag ons gerust om advies.

Aanmelden nieuwsbrief


Erkenningen


CCV Borg LPCB erkend Brandmeldinstallatiebedrijf SEI erkend installateurs Lid van Uneto Vni
Copyright © 2014 EWALD b.v.
Home Sitemap Contact