Ewald BV
Het installeren van technische installaties in Noord Nederland
Naar website
Ewald Boerma
Specialist in woningbouw
Naar website

Keuringen

Keuringen

Regelmatig krijgen wij van onze zakelijke klanten de vraag of wij hun elektrotechnische installatie kunnen keuren, omdat hun verzekeraar hierom vraagt. Want brand ontstaat vaak door falende elektrische voorzieningen. Dus los van de vraag van verzekeraars doet u er goed aan om periodiek uw installaties te laten keuren. Ewald verzorgt deze NEN 3140-keuringen voor uiteenlopende organisaties.

NEN 3140

Elektrische installaties dienen in het kader van de VCA-wetgeving 'veilig werken' 1 keer per 5 jaar te worden gecontroleerd. Uitzonderingen hierop vormen de transport-, hijs- en veiligheidsinstallaties, die vaker moeten worden gecontroleerd. Deze keuringen, uitgevoerd volgens de regelgeving in NEN 3140 kan een keurmeester van Ewald voor u uitvoeren. In overleg met u als opdrachtgever wordt er een inspectiefrequentie bepaald voor het uitvoeren van deze werkzaamheden.

Elektrisch gereedschap

Ook het (hand)gereedschap zoals boormachines, schuurmachines, stofzuigers en batterijladers, maar ook verlengkabels, verdeeldozen in kantoorruimtes dienen regelmatig gecontroleerd te worden. Onze specialisten op dit terrein beschikken over de kennis, de vaardigheden en speciaal gereedschap om de veiligheid binnen uw bedrijf te optimaliseren.

Thermografisch rapport

Wij bieden u ook de optie om een thermografisch rapport op te maken. Met een warmtebeeldcamera maken wij een 'foto' van uw elektrotechnische installatie. Zo krijgen we inzicht in slechte verbindingen en overbelasting, kunnen we problemen vroegtijdig signaleren en kunnen we voorkomen dat er storingen ontstaan.

Benieuwd naar de meerwaarde van een thermografisch rapport voor uw bedrijf? Of wilt u alleen een NEN 3140-keuring laten uitvoeren? Neem dan contact met ons op.

Aanmelden nieuwsbrief


Erkenningen


CCV Borg LPCB erkend Brandmeldinstallatiebedrijf SEI erkend installateurs Lid van Uneto Vni
Copyright © 2014 EWALD b.v.
Home Sitemap Contact