Ewald BV
Het installeren van technische installaties in Noord Nederland
Naar website
Ewald Boerma
Specialist in woningbouw
Naar website

Nieuws

Einde ISDN is nabij

KPN stopt per 1 september 2019 met ISDN 1/2 en PSTN. Dit zijn de ouderwetse analoge telefoonlijn (PSTN) en de digitale variant met 2 kanalen (ISDN), waarmee u eind jaren '90 tegelijk kon bellen en internetten. Veel aanbieders van ISDN zitten op het netwerk van KPN, waardoor deze boodschap voor iedereen met een ISDN-aansluiting van toepassing is. 

Wat betekent dit voor mij als ISDN-gebruiker?
​Als u de ISDN-aansluiting gebruikt voor uw beveiligingsinstallatie dan verandert er veel. De meeste alarmsystemen zijn via een analoge telefoonlijn aangesloten op een particuliere alarmcentrale. Deze zullen de komende jaren vervangen worden door IP-netwerken, waarbij uw alarmsysteem wordt gekoppeld aan het modem van uw internet(IP)verbinding. Dit noemen we alarm over IP.

​Welke optie moet ik kiezen?
​Er zijn verschillende opties waar u voor kunt kiezen. Zo is er de IP-kiezer, die verbinding legt met de meldkamer via internet. Maar er is ook een IP-kiezer met GPRS-back-up, die bij storing van de internetverbinding een signaal via GPRS zendt. Wilt u weten welke oplossing voor u de beste keuze is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat uw alarminstallatie aan alle nieuwe eisen voldoet. 

U bent hier:

Aanmelden nieuwsbrief


Erkenningen


CCV Borg LPCB erkend Brandmeldinstallatiebedrijf SEI erkend installateurs Lid van Uneto Vni
Copyright © 2014 EWALD b.v.
Home Sitemap Contact